Βαμπίρ- Βρικόλακες

ΒΑΜΠΙΡ

Όταν ξεκίνησα να κάνω αυτή την έρευνα, νόμιζα ότι θα ήταν η πιο εύκολη από όλες!!!Η  έκπληξή μου  καθώς έψαχνα μεγάλωνε, γιατί τα στοιχεία που θα με οδηγούσαν σε συμπεράσματα , ήταν από αμυδρά   έως ανύπαρκτα!!!

‘Οπου  και να είναι  “αυτές” οι οντότητες,  είναι καλά κρυμμένες. Σωστά οργανωμένες, και έχουν πείσει τους πάντες (όχι ακριβώς όλους!!) ότι είναι στη φαντασία των συγγραφέων, και στην  οθόνη του Χολλυγουντ!!!!(και όπως έχουμε ξαναπεί το Χόλλιγουντ  ……ξέρει πολλά!!!!και μας τα  λέει λίγα-λίγα!!!) Να  θυμίσω στους μεγαλύτερους, κάποιες παλιές ταινίες  “φαντασίας” (υποτίθεται) που έδειχναν αστυνομοκρατούμενες  χώρες !!!!

( Μου διαφεύγουν οι  τίτλοι , V οπως βεντέτα, η λαιτ εκδοχή όπως ο Ρομποκοπ   ταινίες  του 1980-1990  που μας έμοιαζαν εξωπραγματικές τότε!!!)

Το παράξενο είναι, ότι τώρα  έχουν κάνει “αντιγραφή” όλες οι αστυνομίες, και οι αρχηγοί κρατών όλου του κόσμου, και έχουν  γίνει  άριστο αντίτυπο αυτών των ταινιών!!!!!

Η ερώτηση είναι ,πως ήξερε το Χολλιγουντ την εξέλιξη από τότε ,του κόσμου?Πως  μπορούσε να προβλέψει ,και να μας δείξει από τότε ότι , η τρομοκρατία θα ήταν το μέλλον του κατά τα άλλα “πολιτισμένου κόσμου”!!!!!(Αν αυτό θεωρείτε  πολιτισμός , είμαι ο Δαλάι Λαμα!!!!!!!!)

Εδώ και πολλά χρόνια, οι βρικόλακες για την οθόνη ήταν ο “Μπαμπούλας” σε φιλμ νουάρ .

Τελευταία είναι ανάμεσά μας, συμπαθητικοί ,” ερωτεύσιμοι” μας δείχνουν ότι οι “άτυχοι” που έγιναν , η γεννήθηκαν έτσι , αξίζουν την συμπόνια και την αγάπη μας!!!!(Προσπαθούν να μας πούν κάτι???? Μήπως είναι και αυτοί “εξωγήινοι”???)

Είναι λίγο  περίεργο, αλλά ενώ  υπάρχουν  τόσες  αναφορές  ,από  τούς  “αγαπημένους ” ……..του  Χόλλυγουντ   σε       διάφορες περιοχές , του   κόσμου , βρήκα μεγάλη δυσκολία να συλλέξω στοιχεία  να  “σέβονται” την υπόσχεση           των αποδείξεων,  που εγγυάται αυτή η σελίδα!!!

Για αρχή, δεν θα ασχοληθούμε, με  τον κάθε λογής τρελαμένο που νομίζει  ότι είναι βρικόλακας!!!!!!!! Με τον κάθε

εγκληματία  που νομίζει ότι κάνει  την “δουλειά ” του βρικόλακα  κάνοντας απίστευτες θηριωδίες. Με κάθε σατανιστή

που πιστεύει ότι θα γίνει βρυκόλακας  αν κάνει το  “θέλημα ” του “κυρίου “του  επειδή πίνει αίμα!!!!

Δεν νομίζω να ενδιαφέρεται κάποιος από σας για  τους ασθενείς που πάσχουν από “πορφυρία” .(Μπορεί να

ενδιαφερόμαστε γι αυτούς  τους συναθρώπους  μας με κατανόηση  για την ασθένειά τους  αλλά σε καμιά περίπτωση

δεν τους θεωρούμε βρικόλακες!!!!)

Η πορφυρία σαν ασθένεια είναι τρομερή !!!Ο ασθενής έχει φωτοφοβία ,είναι  “άχρωμος”στο δέρμα του και

χρειάζεται διαρκώς μεταγγίσεις αίματος. Το αίμα εάν το καταπιεί κάποιος ΔΕΝ το  δέχεται  το στομάχι και το

αποβάλλει . Σαν εμφάνιση κάπως θα έμοιαζαν με αυτό που περιγράφουν (σαν βρικόλακες)  γιατί σε προχωρημένη  φάση της αρρώστιας ” τραβιούντε ” τα χείλη και αποκαλύπτουν τους ανθρώπινους κυνόδοντες με αποτέλεσμα να μοιάζουν μακρύτεροι. Το σκόρδο πράγματι τους ενοχλεί, λόγω συστατικών που δεν  είναι αποδεκτά από την ασθένεια  για την περίπτωσή τους.

Αν κάποιος εμφανισιακά περιέγραφε κάποιον βρικόλακα  πιθανόν, να έμοιαζε με ασθενή  πάσχοντα από πορφυρία!!! Επίσης οι ασθενείς πάσχοντες  από λύσσα , δάγκωναν, δεν είχαν συνείδηση ,το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι και ήταν ο θάνατος. Όσοι είχαν δαγκωθεί από τους  προσβεβλημένους είχαν την ίδια κατάληξη.

Σε καμία απολύτως περίπτωση όμως , αυτοί οι άτυχοι  άνθρωποι δεν  έχουν  σχέση  με αυτά    τα ” υπερόντα “!!!

Για τους βρικόλακες ,λένε ότι τους “αφοπλίζει” το σκόρδο, ο αγιασμός, το σύμβολο του σταυρού και οτιδήποτε είναι ευλογημένο από την θρησκεία.

Λέγεται ακόμα  ότι πεθαίνουν αν τους καρφώσουν  ένα παλούκι στην καρδιά!!!(Εδώ γελάμε , δηλαδή  αν δεν  είναι κάποιος βρικόλακας  και του καρφώσουν  ένα παλούκι στην καρδιά , δεν θα πεθάνει??!!!)

Ο Βλαντ  Τέπες (ο γνωστός κόμης δράκουλας ) φέρει τον τίτλο του βρικόλακα,(σαν πολεμοχαρής ηγέτης   που ήταν τού άρεσε  πολύ να βλέπει αίμα να τρέχει.) Σε πολλά μυθιστορήματα κυριαρχούν απίστευτοι χαρακτήρες,  όπως στο” συνέντευξη με ένα Βαμπίρ” και σε πολλές ταινίες επειδή “πουλάει”το είδος ! Ερωτικοί, μυστηριώδεις και ρομαντικοί, και τελευταία μας τους παρουσιάζουν και αρκετά συμπαθείς ! Αλλά τα στοιχεία , και οι αποδείξεις ελάχιστα !! Το Νάσιοναλ Τζεογράφικ, έχει κάνει εκτεταμένη έρευνα !!! και δικαιώθηκε(!!??)Βρήκε κάποιους που προσποιούνται ότι είναι βρικόλακες, μόνο που έχουν το μειονέκτημα να είναι θνητοί!!!!! (και κάτι άλλο που  αναφέρεται παρά κάτω)

Τι  υποτίθεται  ότι  ξέρουμε γι αυτούς??

Είναι “Υπερόντα” ,  “νυχτερινοί τύποι”γοητευτικοί,αλλαζόμορφοι,με υπεραισθήσεις,  με δυνάμεις εντελώς έξω από οτιδήποτε γνωστό για μας τους ανθρώπους, όπως την ύπνωση και την απίστευτη ταχύτητα στις κινήσεις τους  κ.α

Σε καμία περίπτωση δεν μιλάμε για νεκροζώντανους!!!! Για απέθαντους είναι η κουβέντα!!

Σε όλα τα μέρη του κόσμου , υπάρχουν αναφορές. Πολλές παρουσίες τους είναι στα Βαλκάνια!

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα ? Τι είναι αλήθεια , και όχι αποκύημα ενός ευφάνταστου νού?

Αν το πάρουμε λίγο ανάποδα,θα δούμε  ότι την εποχη που έγιναν οι πρώτες αναφορές ΔΕΝ ήταν δυνατόν να έχουν επικοινωνία μεταξύ τους,οι λαοί!!!

(λόγω χιλιομετρικής απόστασης,εκτός και δεν τα ξέρουμε όλα ,το πιο πιθανόν!!!!σε όλες τις περιπτώσεις!!)

Τέρατα ανθρωπόμορφα , με κυνόδοντες να προεξέχουν,έχουν αποτυπώσει όλοι οι καλλιτέχνες  των εποχών εκείνων .Στην Ιαπωνία και στην Κίνα ,Ταυλάνδη είναι γεμάτα απο αγάλματα με τέτοιες παραστάσεις!!!Η Ελλάδα είχε τις Λάμιες, τις ΄Αρπυες ο Βάκχος, (το άλλο όνομα του Διονύσου) είχε τις Βάκχες που είχαν ομοιότητες με τους βρικόλακες και γενικά τα Βαλκάνια βρίθουν από τέτοιες ιστορίες.

Σύγχρονες αναφορές ,εκτός από την έρευνα του Νάσιοναλ τζεογκράφικ  πού βρήκε κάποιους πολύ  περίεργους τάφους !!! (Τα πτώματα είχαν ένα τούβλο ανάμεσα στο στόμα ! )Δεν υπάρχει άλλη αναφορά που να πείθει . Παρ ‘όλη την παραφιλολογία  που κυριαρχεί απόδειξη γι αυτό το θέμα  δεν υπάρχει!!!!

Αν όμως είναι “απέθαντοι” πως είναι δυνατό να βρούμε  τάφο δικό τους? πως είναι δυνατό να σκοτώσουν κάποιον αθάνατο!!Αν έχουν ικανότητες ύπνωσης πως γίνεται να μην είναι οι κυρίαρχοι του παιγνιδιού και να τους καταδιώξει οποιοσδήποτε? Αν μπορούσαν να “σβήσουν” την μνήμη των θυμάτων  ποιό θύμα θα τους κατέδιδε?  Δεν  μπορούμε να τους αφανίσουμε λοιπόν , και πλησιάζουν όποιον θέλουν εκείνοι!!!! Κάνουν ό,τι θέλουν στο θύμα τους  , εξαφανίζονται και αλλάζουν εμφάνιση κατά το δοκούν!!!Και εφόσον έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες, και πρόβλεψη ,πως είναι δυνατό να τους  πιάσουν “στον ύπνο ,”μέσα στο φέρετρό τους  την μέρα και δεν έχουν  φύγει από την περιοχή , το προηγούμενο βράδυ?

Κανένας  σοβαρός οδοντίατρος , δεν πρόκειται να δεχτεί ότι οι κυνόδοντες  μεγαλώνουν κατ’ επιλογή σε κανένα πλάσμα! ‘Αρα τι είδους όντα είναι αυτά??? Τι μπορεί να είναι κάτι που δεν πεθαίνει? Πλάσμα δεν είναι! ‘Οτι γεννιέται πεθαίνει !!!Αδιακρίτως!!!

Εκτός και αν ….δεν έχει  θνητούς γονείς!!!

Από τους μόνους  μη θνητούς γονείς  που  μπορεί  δημιουργήθηκαν  τέτοια “παιδιά”, είναι οι  “έκπτωτοι” και η πρώτη γυναίκα του  Αδάμ!!

Οι αρχαίες αναφορές, θέλουν την Λίλιθ  την αθάνατη θηλυκή άνθρωπο , να  φεύγει από τον Παράδεισο χωρίς να έχει προσβληθεί  από το γονίδιο του θανάτου . Οι πρωτόπλαστοι ,μολύνθηκαν μετά  επειδή πίστεψαν τον εωσφόρο. ‘Ομως η Λίλιθ,  έκανε σχέση μαζί του  και γεννούσε  100 δαίμονες την ημέρα!!! ( αν έχετε διαβάσει προηγούμενα  σχετικά άρθρα μου , αναφέρω αποδείξεις  γι αυτό το θέμα , που δεν αμφισβητούνται, όσο τρελό κι αν ακούγεται!!!)

Αυτά τα όντα είναι σίγουρα του “αλλόκοσμου”!!! Το θέμα όμως που θα έπρεπε( κατά την γνώμη μου πάντα) να μας απασχολεί , δεν είναι το αν υπάρχουν. Είναι το που βρίσκονται!!! Πόσο καλά κρυμμένοι είναι!!

Θα   σκεφτείτε κάποιοι από σας…… πόσα ποτήρια  κρασί χρειάζονται  για να κάνει  κάποια τέτοιες ερωτήσεις!!!!

Aν θα είσαστε, εσείς οι  αθάνατοι,  και είχατε απίθανες ικανότητες.

Θα κάνατε ότι θέλατε!!! και οι δυνατότητες σας έφταναν  όσο η φαντασία  των άλλων. Θα μπορούσατε να αλλάξετε μορφή, η βαρύτητα  δεν θα αποτελούσε εμπόδιο  για σας!!!!

Θα είχε απίστευτη ομορφιά το κατ’ επιλογή σώμα σας  για να γοητεύει, και αν δεν άρεσατε (πράγμα απίθανο )θα μπορούσατε να υπνωτίσετε ,το εν λόγω θύμα σας , για να  υποκύψει σε όποια επιθυμία σας!!!!!

Θα μπορούσατε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την ύπνωση, για να σας ξεχάσει και να μη θυμάται τίποτα από όσα  εσείς  δεν  θέλατε. Θα  είσαστε  κυνηγός  και όλοι οι άλλοι  θηράματα , και μάλιστα πολύ αργά στις αντιδράσεις τους σε σχέση με σας , και την ταχύτητα σας.

Τι πιθανότητες υπήρχαν, για να σας εντοπίσουν ,και  πόσο μάλλον  να σας πιάσουν, σε μια εποχή σαν την δικιά μας(!!!!?????)

Αν υποθέσουμε ότι δεν θα μπορούσατε να κυκλοφορήσετε την μέρα, έχετε υπό όψιν σας πόσες” βραδυνές δουλειές” υπάρχουν για να καλύψουν τέτοιο είδος?

Ακόμα και πολύ νεαρά άτομα κυκλοφορούν μέχρι τα ξημερώματα!Σε ποιόν κάνει εντύπωση πια ,κάποιο στυγερό έγκλημα , ανεξιχνίαστο? (Αν είσαστε εσείς , ο βρικόλακας  κάπως έτσι δεν θα καλύπτατε την κατάσταση, η θα αφήνατε  μόνο  τις δαγκωνιές στο λαιμό για να σας καταλάβουν).

Ο  Καλλισθένης , που ακολούθησε την πορεία του Μ. Αλέξανδρου, έγραψε για φυλές με απόκοσμα πλάσματα,  σαν αυτούς ,που   ο Αλέξανδρος πολέμησε μαζί τους, και δίνει τέτοιες περιγραφές.

‘Οποιος σκεφτεί ότι ο Καλλισθένης έγραφε ότι ήθελε, θα του θυμίσω , ότι και ο Ηρόδοτος που θεωρείτε  εξαίρετος ιστορικός  ήταν  μαζί και έγραφε τα ίδια !( Μέχρι και ο Ολιβερ Στοουν  σε   αυτή την “παρωδία” για την ζωή του  Μ.Αλεξάνδρου  ανέφερε ότι  πολέμησε σε παράξενες μάχες ,σε άγνωστα μέρη!!!)

Για την ιστορία και την αποστολή που είχε ο Μ.Αλέξανδρος θα αφιερώσουμε , πολύ ηλεκτρονικό μελάνι!!! Το μόνο σίγουρο ,είναι   ότι ήταν σε “διατεταγμένη υπηρεσία ” από κάποιον πολύ πιο μεγάλο από αυτόν!!

(Δεν πιστεύω ότι γράφω αυτή την διευκρίνηση΅!!!!!!!!!!!!!):

Ηταν  ΕΛΛΗΝΑΣ  ο  Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !!!!!!!  ΟΧΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ!(για του λόγου το αληθές, ότι  κάποιοι έχουν μεγάλο συμφέρον να παραφράζουν  τα πάντα!!!!!)

Το ότι έχουν βάλει το “χέρι” τους κάποιοι και έχουν διαλύσει την ιστορία , και αλλοίωσαν ιστορικά γεγονότα , δεν περιμένετε σίγουρα να σας το πω εγώ!!! Το ποιοί  και το γιατί , το εξηγήσαμε σε προηγούμενα! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η φράση “θα σου πιώ το αίμα” είναι τυχαία.   ‘Οτι ο φόβος για το σκοτάδι, τόσο κοινός σε όλους τους λαούς της Γής , δεν έχει καμιά βάση!? Η βαμπίρ νυχτερίδα πήρε το όνομά της από τον δράκουλα ,και όχι το αντίθετο! (αυτό δεν το ξέρατε!!!)

Λέγεται ακόμα , ότι δεν έχουν είδωλο στον καθρέπτη. Τι είδους σώμα θα ήταν αυτό? Δεν θα ήταν πανεύκολο να εντοπιστεί , αν δεν φαινόταν η αντανάκλαση σε τζάμια η καθρέπτες? (Θα μου πείτε, πως είσαι τόσο σίγουρη ότι υπάρχουν? Οτι δεν είναι δοξασίες  και παραμύθια?! Οι λυκάνθρωποι υπήρχαν σίγουρα. Οχι με την έννοια που τους έδιναν π.χ μια φορά στον μήνα λόγω πανσελήνου  γινόταν η μεταμόρφωση από άνθρωπο σε “Λύκο”! Ηταν άλλη φυλή απλώς!!!!! ‘Υπάρχουν καταγραφές  ,και αποδείξεις αδιάσειστες , για αυτό το είδος. Αυτοί όμως ήταν θνητοί, μπορεί να ζούσαν πολλά  χρόνια ,αλλα ήταν θνητοί.

(Αν δεν διαβάσατε για τον Ρέπροβο θα σας παρακαλούσα να το κάνετε!!!) .

‘Ηταν ένωση με έκπτωτους αγγέλους και θνητές γυναίκες, ανθρώπινες στο γένος. (Νεφελίμ ήταν τα μιαρά είδη ανθρωπόμορφα, η τερατώδη, σαν γίγαντες κ.α)

Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν κάποιοι που δεν είναι θνητοί . Ζούνε και έχουν την εμπειρία  χιλιάδων ετών. Εχουν  τόσες δυνάμεις, που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Είναι κυρίαρχο είδος, και κυνηγοί ανθρώπινων θηραμάτων. Πόσο δύσκολο θα ήταν γι αυτούς να διαδώσουν και κάποιο “ψεματάκι”, για το είδος τους? Ετσι για να μην εντοπίζονται τόσο εύκολα !!! Αν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο .

Αν δεν είναι ψέμα , μήπως αυτή η ιδιότητα παρουσιάζεται όταν κάνουν την επίθεση στο θύμα τους?

Πόσο γοητευτικός θα ήταν κάποιος με μεγάλους κυνόδοντες ,ωχρός, με μεγάλα νύχια,χωρίς σκια και αντανάκλαση? Θα τον καλούσατε στο σπίτι σας? Από εκεί να καταλάβετε ότι  η υπόθεση αφορά δαίμονα!!!!Για ποιο λόγο  πρέπει να συμφωνήσεις,  και να τον καλέσεις ?     Κυριολεκτικά να κάνεις συμφωνία με τον διάβολο.

Θα υπήρχε έστω και ένας άνθρωπος επί της Γής ,αν  αυτά τα είδη τα  “μιαρά” μπορούσαν να κάνουν ότι θέλουν? Δεν είναι τα μόνα , είναι όμως από τα πιό έξυπνα. Είπαμε και παλιότερα ότι η μεγάλη επιτυχία του διαβόλου και των δαιμόνων του είναι ότι έπεισε τον κόσμο πως δεν υπάρχει!!!!

Τι λέμε , τωρα, στο “σωτήριο” έτος 2014 ? Για “μπαμπούλες” ? Για παραμύθια των γιαγιάδων? Την εποχή της απογείωσης της τεχνολογίας, κάποια σας μιλάει για μεσαιωνικές   ανοησίες,  και λαογραφικές δοξασίες?

Ακριβώς αυτό έχει πετύχει!!!!Να μη πιστεύει κανείς τίποτα ! Γι αυτό και δρούν ανενόχλητα, κάνουν για μιά ακόμη φορά ότι θέλουν με άλλο τρόπο. Οπως έκαναν πάντα .Μόνο που τώρα ελέγχονται τα πάντα με το χρήμα. Το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο.

Δεν ξέρω αν θα επιτρέψουν, να βρούμε αποδείξεις γι αυτούς. ‘Ισως στο παρελθόν δεν κρυβόταν τόσο  πολύ γιατί δεν μας υπολόγιζαν  και δεν είχαν τον φόβο  .Το μόνο σίγουρο είναι όμως ,ότι αν οι κυβερνήσεις μας μας παρουσιάσουν  ένα “συμπαθητικό είδος “εξωγήινων” , πιστεύω να  υποψιαστείτε  ότι παραείναι σύμπτωση , τόση μεγάλη ομοιότητα με τους βρικόλακες του παρελθόντος!!!!

 

Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να ψάχνω, όποιος ψαχνει λένε  πως  βρίσκει!!(Τον μπελά του ίσως ! αλλά αξίζει τον κόπο πιστεύω)!!!

 

 

 

 

 When it comes to essay writing, an in-depth research is a big deal. Our experienced writers are professional in many fields of knowledge so that they can assist you with virtually any academic task. We deliver papers of different types: essays, theses, book reviews, case studies, etc. When delegating your work to one of our writers, you can be sure that we will . More importantly, all works are 100% unique and non-plagiarized. If you’re not happy with the quality of the essay, you’ll get your money back.