ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ μέρος 2ον

So, the rates on our websites are set with both students’ and writers’ needs in mind: we want the writers to be happy with what they’re paid to do their best when working on a paper, and students to be happy and find our prices affordable enough with . The truth is, only a small number of students are actually passionate about writing essays.ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ μέρος 2ον Αφιερωμένο στους « δύσπιστους» αναγνώστες μου!!

Μια φίλη αναγνώστρια μέσω ΦΜ μου ζήτησε ,τον τρόπο να μαντέψει , τηλεπαθητικά καταστάσεις .

Είναι δύσπιστη, και πιστεύει μόνο σε ότι βλέπει παρόλα αυτά θα ήθελε να κάνει την δοκιμή. ‘Οσοι λοιπόν θα θέλατε να ακολουθήσετε σε ένα πείραμα προσέξτε τις οδηγίες κατασκευής του οργάνου που θα χρησιμοποιήσουμε. Λέγετε ΕΚΡΕΜΕΣ !!!

Διαλέξτε ένα αντικείμενο που να σας μοιάζει ελκυστικό.

ΠΧ ένα δακτυλίδι, ένα μενταγιόν, ένα κρυστάλλινο αντικείμενο, η μεταλλικό από σίδερο η μπρούτζο. Σε καμιά περίπτωση πλαστικό!!!!!

Κόψτε μια κλωστή η σπάγκο περίπου 30 πόντους και δέστε στην άκρη το αντικείμενο της επιλογής σας. (Καλό είναι να μην είναι κάτι αιχμηρό γιατί μπορεί να σας τραυματίσει καθώς θα αρχίσει να κινείται
Απλώστε το αριστερό σας χέρι, με την παλάμη να κοιτάει προς την οροφή του τόπου που βρίσκεστε ,και ανοίξτε τον αντίχειρα να απομακρυνθεί από τα υπόλοιπα δάχτυλα.
Τώρα θα έχετε μερικές ερωτήσεις: γιατί το αριστερό χέρι και όχι το δεξί? Το «λογικό»σας ημισφαίριο του εγκεφάλου (που είπαμε στο προηγούμενο κεφάλαιο !)λειτουργεί με το δεξιό χέρι και αντιπροσωπεύει τα πράγματα όπως τα γνωρίζεται ως τώρα.Το αριστερό χέρι δείχνει την απόφασή σας να δεχτείτε κάτι «άλλο» εκτός στενών ορίων λογικής!!Ακόμα και αν είστε αριστερόχειρες η «λογική» σας λειτουργεί άρα θα κάνετε την δοκιμή στο άλλο χέρι.
Πρέπει να καταλάβει ο Νούς σας ότι ετοιμάζεστε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή πέρα από τα όρια αυτού του γνωστού κόσμου. Κάπου που δεν έχει σημασία ο τόπος, ο χρόνος και η απόσταση. Είστε έτοιμοι?! Πάμε!!!
¨Εχουμε το εκκρεμές σταθερό. Ανάμεσα στον δείκτη και τον αντίχειρα του ελεύθερο χεριού μας , και το βάζουμε μετέωρο στο χέρι που «κοιτάει» στο ταβάνι.
Το αφήνουμε λιγο εκεί, και μετά το βάζουμε ενδιάμεσα στον ανοικτό αντίχειρα, και τα υπόλοιπα ενωμένα δάχτυλα . ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!
¨Οσοι έκαναν το πείραμα με την αύρα στο προηγούμενο άρθρο και πέτυχαν την επαφή , μπορούν να «δούν» τι συμβαίνει . Οσοι δεν το πέτυχαν θα τα καταφέρουν εδώ και χωρίς να «βλέπουν».
Η ώρα που αφήνετε το εκκρεμές κοντά στο χέρι ανάμεσα στον αντίχειρα σας , τα άγνωστα «ρευστά» το κυκλώνουν και με την δική σας ενέργεια θα κινηθεί. Η αύρα σας που είναι σε απόλυτη συνεννόηση με τον Νού σας , δίνει την εντολή να ξεκινήσει μια διαδικασία πολύπλοκη .

(ΕΪπαμε είμαστε παιδιά ενός Ανώτερου Θεού , και οι οπαδοί των «μαιμουδοαπογόνων» ας στο δοκιμάσουν!!!! Θα πιάσει!!! Ανεξάρτητα από ότι νομίζουμε, το DNA μας είναι δικό του!!!)

Τώρα κάντε από μέσα σας (νοερά) μια ερώτηση που ξέρετε την απάντηση και δεν σας φορτίζει συναισθηματικά.ΠΧ αν κάτοικος σε διαμέρισμα, η ερώτηση να είναι: «έχει πισίνα το σπίτι που μένω?»

Ανεβοκατεβάστε το εκκρεμές 1…2…3 και ωπ!!!πανω από όλο το χέρι κρατήστε το ελαφρά και ακίνητο!!
Αφήστε το να κινηθεί ελεύθερα !!!θα κάνει κάποιες κινήσεις από την ώθηση που έχει από το ανεβοκατέβασμα που κάνατε, αλλά σε λίγο θα αρχίσει μια κίνηση που θα εκπλαγείτε !!!

Αυτή θα είναι η «απάντηση του»για το «ΟΧΙ» που θέλει να σας «πεί»
Κάντε την επόμενη νοερή ερώτηση, που ξέρετε την απάντηση και είναι θετική , ακολουθήστε την ίδια διαδικασία να δείτε με τι κίνηση σας απαντά το «ΝΑΙ».
Τώρα έχετε τρόπο να «συνεννοηθείτε» με την «άγνωστη δύναμη» μέσα σας!!
Αν δεν το πετύχετε με την πρώτη , και σας δείχνει άλλα αντί άλλων μην απογοητευτείτε !!!!Από την πείρα μου σας λέω ότι δύο μήνες , ταλαιπωρήθηκα (και ήταν το αντικείμενο της δουλειά μου!!!!( ήταν βέβαια για μελλοντικές προβλέψεις και πιο εξειδικευμένες και οι τεχνικές και οι γνώσεις που απαιτούνται! Και όταν ρωτάς για θέματα υγείας , απαγορεύεται το παραμικρό λάθος!!!Μη σκεφτείτε καν !!!!!!να κάνετε τέτοια ερώτηση για τρίτο!!!! 100% θα κάνετε λάθος !!! (και θα έχουμε δράματα!!!) όχι γιατί δεν είστε έξυπνοι!!!! Αλλά γιατί απαιτούνται άλλες γνώσεις ,περισσότερη εμπειρία, και διαφορετική εκπαίδευση!!!!
Για απλές προβλέψεις, όπως για να βρείτε την προσωπική σας γαλήνη.(Που πιστεύω είναι και το «καταζητούμενο»!!!! Πως θα διώξετε τα απωθημένα σας, η τι σας «φρενάρει» από την επιτυχία που θέλετε να κάνετε πραγματικότητα, είναι αρκετές οι συμβουλές αυτές.
Αν το εκκρεμές σας είναι «ανεπίδεκτο» μαθήσεως , και σας είναι αδύνατο να «συνεννοηθείτε» μαζι του, δοκιμάστε αυτή την προσέγγιση:
«Αδειάστε» το μυαλό σας (δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται, ο «ακίνητος» νους χρειάζεται απίστευτη εκπαίδευση!!!) Ένας εύκολος τρόπος είναι, να αντιμετωπίσετε το εκκρεμές σαν να είναι κάποιος φίλος και σας ακούει.

Ζητήστε του νοερά να σας «δείξει» με τι κίνηση , σας «λέει» το ΝΑΙ. Μόλις «δειτε» το τρόπο που επέλεξε να τον θυμάστε !!!!! Κατόπιν με τι κίνηση σας «λέει» το ΟΧΙ.
Ανεβοκατεβάστε το 3 φορες όπως αναλύσαμε παραπάνω και θα δείτε τα αποτελέσματα!!!!( Εδώ αποκλείεται να αποτύχετε!)

Οσες περισσότερες είναι οι σωστές απαντήσεις, (γιαυτο σας είπα να γνωρίζετε προκαταβολικά την έκβαση της υπόθεσης που ρωτάτε. Τόσο πιο καλή είναι η «σχέση» που «χτίζετε» ανάμεσα σε σας και τον Νου σας. Ασφαλώς και το βαρίδι , δεν έχει τέτοιες ικανότητες!!!!! Σίγουρα δεν είναι «μαγικό!!!)» Η δικιά σας δύναμη , και η «κρυμμένη» σας γνώση , σας κάνει να κάνετε ασυναίσθητα κινήσεις με το χέρι σας.
Να ξεφύγω λίγο από το θέμα ??( Θα το συνδέσω σας το υπόσχομαι) Το ξέρετε ότι επιστημονικές έρευνες μπορούν να δείξουν από τι ασθένεια θα νοσήσουμε στο μέλλον ακόμα και αν δεν υπάρχουν συμπτώματα? Το DNA μας έχει τέτοιες πληροφορίες «μελλοντικές». Είναι όλα καταγεγραμμένα εκεί και δεν πρόκειται για «μαγεία»! Αυτό για την «πραγματικότητα»μας.
Ο Νούς σας έχει ασύλληπτες πληροφορίες για τα πάντα!! Και το εκκρεμές , είναι ένας τρόπος «νοηματικής γλώσσας» να επικοινωνήσετε μαζί του!!!
Το μυστικό είναι οι σωστές ερωτήσεις!!

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες , όπως ΔΕΝ αναγνωρίζει ονόματα ! αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι για τον άντρα η την γυναίκα σας ,θα το ρωτήσετε «η / ο νόμιμος σύζυγος , η ο σύντροφός μου» (αν δεν είστε παντρεμένοι). Αν θέλετε να ρωτήσετε για τα παιδιά σας θα ρωτήσετε για «τους απογόνους σας». Οι σωστά διατυπωμένη ερώτηση θα έχει απάντηση σαφή.
Αν έχετε πονοκεφάλους η κάποιο άλλο σύμπτωμα , και δεν σας βρίσκουν αιτία οι γιατροί σας , δοκιμάστε αυτό:

Πάρτε το εκκρεμές σας, (εφόσον κάνετε καθημερινά εξάσκηση , και έχετε καταφέρει την «επικοινωνία» μεταξύ σας.)

Και κάντε νοερά την ερώτηση «έχω απωθημένο που προκαλεί αυτό το σύμπτωμα?» Θα δείτε την απάντηση, αν είναι ΝΑΙ θα συνεχίσετε!!!!!

Μία ,μία οι ερωτήσεις είναι σημαντικό!!! (αυτό είναι απαράβατος κανόνας!!!!!!)
«Η οργή μου, το προκαλεί?» (ακόμα κι αν δεν οργιστήκατε ποτε στην ζωή σας δεν ξέρετε αν είναι «μαζεμένη» μέσα σας!!!!!)
«Ο φθόνος μου?»( μπορεί να νομίζετε ότι δε ζηλέψατε ποτέ!!!! γι αυτό το λένε απωθημένο!!!!Γιατί το διώχνουμε , το θάβουμε , γιατί δεν είναι «πρέπον» ,ουτε του χαρακτήρα μας, και το θεωρούμε προσβολή, για την προσωπικότητα μας και την νοημοσύνη μας.¨

Όμως αυτό είναι «ΕΚΕΙ» !!!!!! θα παραμείνει , θα μας αρρωστήσει , θα μας σκάσει ,και όσο δεν ξέρουμε τι γίνεται την έχουμε άσχημα!!!!
«Ο φόβος μου???» ακόμα και οι πιο ατρόμητοι εδώ θα πάρουν θετική απάντηση!!! (ξεκινήστε μια –μια ερώτηση για το τι μπορεί να φοβάστε)
Δεν εννοώ αραχνοφοβία ,υψη κλπ . Μπορεί να είστε επιτυχημένος επιχειρηματίας, δυνατός, η κασκαντέρ που ζεί στα όρια, και ξαφνικά να «ανακαλύψει» (ακραίο παραδειγμα για να εκφραστώ) ότι ένας παιδικός φόβος για την θεία του, του προκαλει αδιαθεσία.

Η κάτι που του την θυμίζει!!!
Θέλω να πώ , ότι τους λογικούς φόβους , τους αντιλαμβάνεσαι, τους κρυμμένους και παράλογους αγνοείς.
Κάντε τις δοκιμές σας και γράψτε μου αποτελέσματα!! Ότι αφορά τους συντρόφους μη ρωτήσετε αν σας απατά!!!!! Γιατί αν αγόρασε ένα ζευγάρι παπούτσια και σας είπε ψέματα για την τιμή, θα θεωρηθεί από το εκκρεμές απιστία!!!!!!
Μέχρι να κατανοήσετε απόλυτα , τι αντιλαμβάνεται , ο Νους σας και σας απαντά , μέσω του εκκρεμούς , στη νοηματική μυστική σας γλώσσα, θα περάσει χρόνος για να το εμπιστευτείτε απόλυτα για τρίτο πρόσωπο!!!!!!!
Κάτι τελευταίο, αν η ερώτηση σας δημιουργεί συναισθηματική φόρτιση, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο , να «αλλάξει» τρόπο απάντησης!!Δηλ όπως έδειχνε το «ναι» με τον ίδιο τρόπο να δείχνει και το «όχι» Σε αυτή την περίπτωση σταματάτε για λίγο. Κάνετε τρείς ερωτήσεις που ξέρετε την απάντηση, να «ξεμπλοκάρετε» από την ένταση και πρέπει να απαντηθούν σωστά!!!!! Αλλιώς ξεκουραστείτε και δοκιμάστε άλλη στιγμή> (αν γίνει αυτό μάλλον το παρακάνατε και κουραστήκατε!!!! Η ρωτάτε κάτι που είναι πολύ δυσάρεστο)
Να ευχηθώ επιτυχία σε΄όσους προσπαθήσουν !!!Περιμένω σχόλια η απορίες σας (και ειδικά από σένα «δύσπιστη» φιλη μου)!!!!Πραγματικά θα χαρώ πολύ αν βοηθηθεί , στην προσωπική του ηρεμία έστω και ένας από σας!!!!!
Support counselors’ recommendations for changes and programs that essay writing https://drwritemyessay.com will benefit students and the school as a whole.