ΒΙΒΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΚΟΣΜΟΣ 3

The deadline is up to you to decide. 3 hours is the earliest deadline we can finish writing. The countdown to the deadline will start as soon as you have made the payment. Please note that the deadline is related to the first version, the one without revisions. Revision takes slightly more time and it should be taken into consideration while making an order with . It quizlets with a ‘write my apa paper for me’ request and we will consider all the requirements, even if it is an urgent postgraduate task!Πριν λίγα χρόνια είχε γίνει αναφορά στο γεγονός, πως κατά το άνοιγμα του Μετρό της Αθήνας είχαν βρεθεί τεράστιοι ανθρώπινοι σκελετοί, τους οποίους είδαν εργαζόμενοι εκεί, αλλά “απομάκρυναν” κάποιοι σε άγνωστο προορισμό…Σίγουρα πολλές φορές οι μύθοι χρειάζονται κάποιο κλειδί αποκρυπτογράφησης, όμως όταν μιλάνε τα ευρήματα… τα κλειδιά περισσεύουν.

Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί πως οι γίγαντες πραγματικά υπήρξαν?
Στις ελάχιστες περιπτώσεις όπου ένα οστό ή απολίθωμα έφτασε στα χέρια των παλαιοντολόγων, τελικά τα ευρήματα κατέληξαν σε άγνωστη τοποθεσία ή αποκρύφτηκαν από τις κατά τόπους αρχαιολογικές υπηρεσίες.

Η δράση του Ινστιτούτου Smithsonian, έχει κατηγορηθεί από αρκετούς. Λέγεται πως φροντίζουν να ενημερώνονται έγκαιρα και να ξαναθάβουν στα βάθη του Ατλαντικού, όλα τα αρχαιολογικά ευρήματα που παραπέμπουν σε μια εποχή πριν από 5000χρόνια ή παλαιότερα, ανεξάρτητα από τον τόπο εύρεσης…

Παλαιότερα είχα διαβάσει και σχετική απόφαση του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, να μην “ασχολούνται” με ευρήματα της παραπάνω περιόδου…

Περίεργες βέβαια τέτοιου είδους αποφάσεις…
Θέλουν να μας κρύψουν κάτι?
Ήταν στις αρχές του Μαρτίου του 2004 που κάποιος Bob Lebling ανέβασε στο Διαδίκτυο μία είδηση συνοδευόμενη από τη σχετική φωτογραφία, ζητώντας σχόλια και περισσότερες πληροφορίες για κάτι όντως απίστευτο: Ένας τεράστιος ανθρώπινος σκελετός είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια των εκσκαφών για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου, στην έρημο της νοτιοανατολικής Σαουδικής Αραβίας. Η συγκεκριμένη περιοχή, ονομάζεται Ραμπ Αλ Κάλι και η ανακάλυψη έγινε από την ερευνητική ομάδα της Aramco. Στρατιωτικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας απέκλεισαν ολόκληρη την περιοχή, ενώ η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό της Aramco. Η κυβέρνηση προσπάθησε να τηρήσει μυστικότητα σχετικά με το θέμα, αλλά ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τράβηξε αεροφωτογραφίες και μια από αυτές διέρρευσε στο διαδίκτυο στη Σαουδική Αραβία.Όμως, το ίδιο άτομο που είχε ανεβάσει την πρώτη αγγελία, έγραψε μία δεύτερη ανακοίνωση (4 Απριλίου) στην οποία επεξηγούσε ότι έλαβε ένα email από την εταιρεία Aramco, το οποίο διέψευδε την ύπαρξη γίγαντα και εξηγούσε ότι όλα ήταν μία καλοστημένη φάρσα. Επίσης έλεγε ότι τόσο η έκθεση, όσο και η, φωτογραφία ήταν ψεύτικες. Το κείμενο συνοδευόταν και από την επεξηγηματική φωτογραφία του πανεπιστημίου Cornwell των ΗΠΑ, που έδειχνε τον τόπο ανακάλυψης του μαστόδοντου στο Χάιντ Παρκ της Νέας Υόρκης!
Σχεδόν ταυτόχρονα εμφανίστηκαν και άλλες διαψεύσεις οι οποίες μάλιστα συνοδεύονταν και από την πληροφορία ότι η πλαστή φωτογραφία ήταν κατασκευασμένη με το γραφίστικο πρόγραμμα Photoshop και μάλιστα είχε υποβληθεί τον Οκτώβριο του 2002 για αξιολόγηση σε έναν διαγωνισμό Photoshop.
Τι είχε συμβεί τελικά; Πείστηκε ο Bob Lebling από το email της Aramco και αποφάσισε να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ή μήπως τον… «έπεισαν»;
Ο σκελετός, έτσι όπως φαινόταν στη φωτογραφία, πρέπει να ήταν πράγματι κολοσσιαίων διαστάσεων και ο γίγαντας εκείνος όταν στεκόταν όρθιος πρέπει να είχε ύψος πάνω από 16 μέτρα!

Τη σιωπή και την αμηχανία των Μέσων όλου του κόσμου ακολούθησε τον Απρίλιο μία δημοσίευση στο The New Nation, έναν ανεξάρτητο διαδικτυακό τόπο του Μπαγκλαντές, η οποία επιβεβαίωνε την είδηση και βέβαια της έδινε και μία θρησκευτική χροιά. Ο τεράστιος σκελετός αποτελούσε και επιβεβαίωση της Βίβλου και του Κορανίου, αφού και τα δύο ιερά βιβλία μιλάνε για την ύπαρξη γιγάντων σε παλαιότερες εποχές.
Επιπλέον κάποιοι ερευνητές κατέκριναν “διαδικασίες” παραχάραξης, κατά τις οποίες μεταφέρονται αρχαιολογικά και άλλα ευρήματα, μακριά από τον αρχικό χώρο εύρεσης τους, ξαναθάβονται και διενεργούνται “στημένες ανασκαφές”, δίνοντας ως χώρο εύρεσης τη νέα τοποθεσία… (τέτοιες καταγγελίες “ακούστηκαν” και σχετικά με τα ευρήματα του κ. Πουλιανού στα Πετράλωνα…)
Στην Αμερική: Αναφορές και ευρήματα περί γιγάντων υπάρχουν σε ολόκληρη την Αμερικανική Ήπειρο. Το 1833, στο Lanpock Rancho της Καλιφόρνια βρέθηκε σκελετός ύψους 12 ποδών με κοίλες σφαίρες, πέτρινα τσεκούρια κτλ. Το 1850, το 1875, το 1882, ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος F. Μ. Fetty και η σύζυγος του βρήκαν σε ρηχή σπηλιά υπο λείμματα γιγαντιαίου σκελετού καθιστού με χειροποίητα αντικείμενα-κτερίσματα από πέτρα και τσαμακόπετρα. Το 1883 βρέθηκε άλλος σκελετός από τον J. A. Faulkner.
Άλλες καταγεγραμμένες περιπτώσεις: στη Β. Αμερική, το 1947 (Death Valley), αρχαιο λόγοι βρίσκουν σκελετούς ύψους 9 ποδών (μεγαλύτεροι των 3 μέτρων). Στο Τενεσσή, το 1821, βρέθηκε σκελετός ύψους 7 ποδών από τον John Haywood. To 1800, βρέθηκε σκελετός κοντά στο Rutland της Νέας Υόρ κης! Στο Evant Kanyon της Αριζόνα, το 1923, δυο σκελετοί με ύψος 15 και 18 πόδια!

Ομάδα στρατιωτών ξεθάβει στο Lompock Ranco της Καλιφόρνια, το 1833, σκελετό ύψους 12 ποδών με μέγα-όπλα και πέτρινο φέρετρο. Άλλος σκελετός με ύψος 12 πόδια βρίσκεται το 1891, στο Crittenden της Αριζό να. Σε δυο περιπτώσεις, ο σκελετός είχε 6 δάχτυλα (Braton Tennesee) σε κάθε πόδι στη μια και 6 σε κάθε χέρι, στην άλλη περίπτω ση.
Το 1897, βρέθηκε σκελετός ύψους 9 ποδών κοντά στο Brewersuille της Ιντιάνα. Άλλοι βρέθηκαν στην Bowa της Γιούτα, στο Zenesville του Οχάιο και πάλι στη Νεβάδα στη Humboldt Lake σκελετοί με ύψος 8 1/2 και 10 πόδια! Το 1965, βρέθηκε σκελετός ύψους 8 ποδών και 9 ιντσών στο Holly Greek του Κεντάκι, ενώ υπάρχει και πλήθος άλλων περιπτώσεων.

Στην Αυστραλία: Στον ποταμό Gravels κοντά στο Bathurst στη Νέα Νότιο Ουαλία, βρέθηκαν πολλά μέγα-αντικείμενα, σφαίρες, ρόπαλα, πέλεκεις, μαχαίρια, βλήματα, (αντι κείμενα βάρους 8, 10, 15, 21, 25 λίβρες) και σκελετοί ανδρών ύψους 10 και 12 ποδών.
Στην ίδια περιοχή, ο φυσικός Rex Gilroy βρήκε σε βάθος δύο μέτρων σκελετό 25 πόδια ψηλό, και με βάρος -κατά τον επιστήμονα-1.000 λίβρες! Στο Gympie Queensland, ένας γεωργός, ο Keith Walker, βρήκε δόντια που κατά τον Gilroy ανήκαν σε άτομο με ύψος 10 πόδια.

Στα Blue Mountains, βρίσκονται ίχνη ποδιών ατόμων που το μεγαλύτερο προσδιορίζει ύψος 20 ποδών. Αυτά και άλλα βρέθη καν από τον P. Holman.
Ο Noel Reeves βρήκε «πατήματα» ανθρώ πων κοντά στο Kempsey N.S.W. άνωθεν του ποταμού Macleay και προσδιόρισε τους ψηλότερους σε 17 πόδια ύψος!

Στην Κίνα: Σε πάμπολλα δόντια δράκων(!), τα οποία συγκέντρωσαν πρόσφατα Κινέζοι επιστήμονες, διαπιστώθηκε ότι στα περισσότερα εξ αυτών είχαμε να κάνουμε με δόντια ανθρώπων-γιγάντων ή γιγαντοπιθήκων (MEGAN-THROPUS & GIGANTOPITHECUS). Σκελετούς 10 ποδών έχουν βρει οι Κινέζοι, οι οποίοι έχουν και την πρωτιά σε αριθμό και είδη ευρεθέντων δεινοσαύρων, τα τελευταία 50 χρόνια.
Στις Φιλιππίνες: Ένας σκελετός με ύψος 17 πόδια
Στο Μαρόκο: Ένας σκελετός με ύψος 12 πόδια
Στον Καύκασο: Σκελετοί ύψους 2,8 έως 3,12 μέτρων έχουν βρεθεί στον Καύκασο από τους Σοβιετικούς.
Στο Μεξικό: Το 1926, οι D.W. Page και F.W. Devalda βρίσκουν γιγαντιαίους σκελετούς ύψους 10-12 ποδών. Περιοχές που έχουν βρεθεί στο ΜΕΞΙΚΟ, Sisoguiche -Tapextla – Mico River.
Στην Αφρική: To 1936, ο παλαιοντολόγος και ανθρωπολόγος Larson Kohl από τη Γερ μανία βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό στις άκρες της Λίμνης ELYASI της Κεντρικής Αφρικής.

Μη ξεχνάτε ότι

Χρησιμοποιώντας τα Ομηρικά έπη έφτασε π.χ. ο Σλίμαν στην ανασκαφή της Τροίας. Η γερμανίδα φυσικός Γκραζίνα Φόσαρ φανέρωσε κάποιους συσχετισμούς ανάμεσα στην Ιρλανδική μυθολογία και τις σημερινές τεχνολογικές εφαρμογές (βλέπε “Το συνειδησιακό Άλμα” μέρος Α’) όπως το HAARP.

Θέλουν να μας κρύψουν κάτι?

Προς τι η τόση μυστικότητα;;; Γιατί δεν πρέπει να ξέρουμε;;Τι τους τρομάζει αυτούς που προσπαθούν να μας “κοιμήσουν”;;;