ΛΙΛΙΘ -Αλλόκοσμος 2

So, the rates on our websites are set with both students’ and writers’ needs in mind: we want the writers to be happy with what they’re paid to do their best when working on a paper, and students to be happy and find our prices affordable enough with . The truth is, only a small number of students are actually passionate about writing essays.Αυτή την φορά , θα ασχοληθούμε με ένα πρόσωπο εξαιρετικά επικίνδυνο.Το χειρότερο που θα μπορούσαμε να έχουμε εχθρό!!  Θα κάνουμε “γνωριμία” με τον χειρότερο εφιάλτη που έχει η ανθρωπότητα !!Θα σας λυθούν πολλές απορίες, από απίστευτα κενά.Αν ψάξετε θα βρείτε απαντήσεις που θα σας σοκάρουν, ακόμα και σας που είστε σκεπτικιστές !!

Σκοτεινή όσο και το όνομά της!! την ΛΙΛΙΘ!!!!(ΛΙΛ στα εβραικά σημαίνει νύχτα)

Για όσους δε διάβασαν το Βίβλος και αλλόκοσμος ,αναφέρω ξανά ότι ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ πρίν την Έυα. Είναι αρχαία, είναι αιώνια  αμετανόητη,και είναι άδικο να είναι ο τελευταίος άνθρωπος ,με όλα τα πλεονεκτήματα που θα είχαμε, αν δε κρεμόταν σαν πέλεκυς η απειλή  του θανάτου πάνω από τα κεφάλια μας!!!!

Η “κυρία “αυτή ήταν η πρώτη θηλυκή άνθρωπος από την ίδια ακριβώς “ουσία” του Αδάμ. Οχι η βοηθός του, ούτε η “ανδρίς” όπως αναφέρετε η Έυα στην Βίβλο!! Ήταν αυτή που δεν ήθελε να υποταχτεί  σαν σύζυγος του, και φωνάζοντας το όνομα του Κυρίου που  όταν το ξέρεις μπορείς να κάνεις τα πάντα εξ Ονοματός Του ,έφυγε από τον Παράδεισο πρίν το Προπατορικό  αμάρτημα .Πριν δηλαδή το ανθρώπινο γένος μολυνθεί με θάνατο.

Δεν αναφέρομαι φυσικά  στο γνωστό τετραγράμματο που του αφαίρεσαν τα φωνήεντα ,για να μη το γνωρίσει κανείς!!!

Ο άνθρωπος αρχικά είχε φτιαχτεί για να είναι αιώνιος ,άφθαρτος  και με ένα σώμα τέλειο να ζήσει για πάντα!Κατ εικόνα και όμοίωση του Κατασκευαστή του.Φεύγοντας όμως από εκεί, η Λίλιθ ,έκανε συμμαχία με τον διάβολο.

(που αυτός βέβαια, ήταν  περιχαρής , γιατί πήρε με το μέρος του από ελεύθερη βούληση ,αυτή την φορά, και το τρίτο πλάσμα με ψυχή.)

Η συμφωνία τους λοιπόν ήταν ότι θα του γεννάει δαίμονες, κάθε λογής, κάθε μέρα, και αυτός θα την άφηνε ήσυχη, να κάνει ότι της άρεσε για πάντα!!!

Την συναντάμε στην Βαβυλωνιακη παράδοση σαν δαιμόνισσα Λίλλα η Λιλ, σαν την αινιγματική βασίλισσα , του Σαβά.

(αν δείτε απεικονίσεις της θα καταλάβετε!!!εχει χαρακτηριστικά σαν γοργόνα ,νηκτικές μεμβράνες, μαλλιαρά πόδια κλπ.)

Αλλού είναι σαν την Ιστάρ, σε μας τους Ελληνες σαν την Εκάτη,γενικά είναι η “βασίλισσα της νύχτας”,σε κάθε τόπο σε όλο την ανθρωπότητα . Όλοι οι λαοί την γνωρίζουν από τις παραδόσεις τους σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης. Κάποιοι λοιπόν (βλέπε το άρθρο Ιλλουμινάτοι) ξανάγραψαν την ιστορία!!Η ιστορία ως γνωστόν γράφεται από τους νικητές, και απέκρυψαν όλη την γνώση γι αυτήν.Την έκαναν να μοιάζει με παραμύθι, και μαγικοθρησκευτική μπούρδα!! Γιατί αν εμείς “οι σοφοί και δυστυχείς ” αντιληφθούμε τι συμβαίνει πραγματικά ,στη καλή περίπτωση (γι αυτούς) θα φρικάρουμε, και στην κακή θα αντιδράσουμε!!!

Θα καταρρεύσει το “σταρ σύστεμ”τους, θα κοιτάξετε με άλλο “μάτι” τα μηνύματα που σας περνάνε, οι  διαφημίσεις  με υποσυνείδητες διαταγές όπως “αγοράστε, καταναλώστε, ” όλα να μας έχουν απασχολημένους με κάτι άλλο.Περιοδικά και ταινίες, όπως “η σωτηρία θα έρθει από διάστημα, οι εξωγήινοι θα μας σώσουν”.Θα πάψετε να ασχολείστε με πεζά πράγματα όπως, που θα πάτε ,και πως θα έχετε καλύτερα, και ακριβότερα πράγματα από το γείτονα σας.

Αν ανακαλύψετε τι πόστα έχουν καταλάβει, θα δείτε με άλλο μάτι, τους πολιτικούς!!! Εχουν καταστρέψει τα πάντα, κάνουν τον απλό κόσμο να τρελαθεί ,από αγωνίες και υποχρεώσεις.

Κάποιους καλλιτέχνες που σου περνάνε περίεργες ιδέες ,όπως, ότι είναι υπέροχο να είσαι ασύδοτος και να παίρνεις ουσίες που σου διαλύουν το μυαλό.

Για την ώρα απολαμβάνουν  την νίκη τους!!  Αυτοί σαν την αράχνη κάθονται στο κέντρο του ιστού τους ,εμείς αγνοούμε ότι υπάρχουν!!

Δεν έδωσαν στη δική μας γειτονιά ραντεβού, όλες οι φυλές από επιστήμονες άλλων πλανητών, και τι σύμπτωση!!…. να είναι όλοι τόσο αναπτυγμένοι ,οι πολιτισμοί τους !!…να μην είναι κανένας, πραγματικά φιλικός με μας. ..Να μας δίνουν τεχνολογία… για την καταστροφή μας!!Να έχουν έρθει αιώνες πριν εδώ ..αλλά να παίζουν κρυφτούλι,” υπάρχουμε ..δεν υπάρχουμε!!!”Είχαν έρθει σαν “θεοί” και κάπου δεν τους βγήκε το σχέδιο

Πίσω στο θέμα μας. Η ΛΙΛΙΘ γέννησε πολλές φυλές δαιμόνων. Η πρώτη γενιά των “καθαρόαιμων” βρικολάκων, ήταν και η μεγάλη μάστιγα του κόσμου.!!

( Υπάρχουν ακόμα και σήμερα περιστατικά “μυστηριωδών αφαιμαγμένων πτωμάτων”).

Στην πορεία, τα “παιδιά “της, πειραματίστηκαν με ζώα, και  με θνητές. Με την σειρά τους έκαναν τα δικά τους “υβρίδια”, με αποτέλεσμα να έχουμε εδώ  στη Γη, πολλές  “ράτσες εξωγήινων!!Ορισμένοι από αυτούς  έχουν την ικανότητα να είναι αλλαζόμορφοι, οπότε είτε γιατί το κάνουν από μόνοι τους ,είτε με κάποια τεχνολογική βοήθεια, μοιάζουν με μας . Οταν θέλουν λοιπόν κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσα μας, απ αρχής χρόνου!!Το συμπέρασμα απογοητευτικό!! Η μητέρα όλων των κακών είναι, δυστυχώς, από το ανθρώπινο είδος.Στόχος της ,αυτής και των υπολοίπων της “παρέας”της?

Να εξαφανίσουν όσους δε χρειάζονται  για να τους υπηρετούν.

Να μας έχουν απόλυτα ελεγχόμενους.(τα τσιπάκια ,οι κάμερες κλπ)

Μια ιστορία !!(όποια θέλουν αυτοί)

Μια θρησκεία !!(που καλό θα ήταν γι αυτούς να μην υπάρχει)

Μια γλώσσα. (την Ελληνική την έχουν κάνει πάντως μη αναγνωρίσιμη!!)

Εναν ηγέτη όποιον αποφασίσουν!!(οι πολιτικοι όλης της Γης πασχίζουν γι αυτό φιλότιμα απ ότι βλέπετε!!)

Να φοβόμαστε . (πως μας το “σερβίρουν”……α! ναι ασύμετρες απειλές!!)

Να μας βαζουν να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.

Να μην υπάρχει τίποτα ηθικό.Να μας φαίνεται λογικο να σκοτώνουν οι γονείς τα παιδιά τους ,η να ασελγούν πάνω τους .

Να φέρουν την κόλαση !!!(σας θυμίζει κάτι από τον κόσμο μας???)

 

Θα ρωτήσετε ..και γιατί δεν μας αφανίζουν ??? έχουν την δύναμη , την ευκαιρία ,και μας μισούν!!

Αυτό είναι άλλο θέμα,και η απάντηση είναι ότι ΔΕΝ έχουν το δικαίωμα !!!!!

Καλό θα ήταν να αναρωτηθείτε ..τι μπορεί να φοβούνται???!!! Πόσο πιο μεγάλο και ισχυρό θα ήταν αυτό, που τους επιβάλλει την απαγόρευση ,και αυτοί από κάθε ράτσα…υπακούνε!!!!!!

(Σίγουρα όχι εμάς!!)