ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ μέρος 1 (από πολλά…)

We quizlets disciplines. It means they will cope with your task without any difficulties in spite of the paper volume and deadline. Prompt delivery is among our key features in addition to flawless grammar, exceptional writing style and proper format with . Have your expert create for you a case-specific, resonating paper of any complexity.ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
Εδώ αγαπητοί αναγνώστες, θα αναλύσουμε πολλά!!!
Θα μάθετε, όσοι για πρώτη φορά έρχεστε σε επαφή ,με αυτόν τον «άγνωστο» που είναι ο εαυτός σας, πόση δύναμη μπορεί να έχει!

¨Έχουν ακουστεί πολλά, άλλα σωστά και εφικτά, και άλλα υπερβολές και ανυπόστατα !Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, σε αυτό τον τομέα (που κάποιοι θα κατάλαβαν, ότι είναι το δικό μου αντικείμενο). Δε θα τελειώσει, σε ένα ,δυό άρθρα αυτό το θέμα θα ενημερώνω , όποτε θα μου δίνεται η ευκαιρία ,με κάτι καινούριο την σελίδα μας!!
Αναγκαστικά θα ξεκινήσουμε από το γεγονός, ότι ΔΕΝ είμαστε «μαιμουδοαπόγονοι»!!! Είμαστε παιδιά ενός Ανώτερου Θεού ,και κληρονομήσαμε πολλά από τον «Μπαμπά» μας!!
Δεν είμαστε σε καμιά περίπτωση ,άξιοι να γίνουμε εμείς «θεοί¨».(Οπως μας είχε πει «κάποιος» κάποτε και εμείς οι πανέξυπνοι το πιστέψαμε, και ιδού τα αποτελέσματα!!)
Αλλά έχουμε «εφόδια» που αν τα χρησιμοποιήσουμε , σωστά θα αγγίξουμε το άπιαστο όνειρο που λέγεται «προσωπική ευτυχία».
Κάποιοι από σας θα το διαβάσουν από περιέργεια, σε άλλους θα φανεί διασκεδαστικό! (υπάρχουν και αυτοί , που θα αναρωτηθούν αν έχω «σώας τας φρένας»!!!!) Σας εύχομαι καλή ανάγνωση, και μη διστάσετε να δοκιμάσετε τα «πειράματα» είναι απολύτως ασφαλή!!!
Ανθρώπινη αύρα. Σίγουρα κάτι έχετε ακούσει, το πιστευετε η όχι και υπάρχει και την έχετε! Οι γιατροί, ολιστικοί, και θεραπευτές την ονομάζουν βιοενέργεια. (Για να την δείτε ,να μη νομιζετε ότι λέω ότι μου κατέβει, θα ενώσετε τις άκρες των δακτύλων σας. Κάντε ένα στρογγυλό, με δείκτη και αντιχειρα και με τα δυο σας χέρια . Όπως όταν κάνουν «καρδούλα» από μακριά τα παιδιά! Χαλαρώστε και περιμένετε για το τι θα δείτε ανάμεσα στον κύκλο. (Ακόμα και σαν να κρατάτε μια αόρατη μπάλα έχει αποτέλεσμα!)
Αυτή η παράξενη «ομίχλη» που θα εμφανιστεί (τα χρωματα ποικίλουν είναι ξεχωριστά για τον κάθε ένα) είναι ένα μικρό μέρος από την δύναμη σας! Αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη μην απογοητευτείτε !!Φροντίστε να έχετε ημίφως, και να μην έχει πολύ θόρυβο εκεί που θα είστε. Αν δοκιμάζετε συχνα θα μπορείτε να το βλέπετε οπουδήποτε.
Στην αρχή θα είναι αχνή, όσο πιο συχνά κάνετε το πείραμα θα πυκνώνει!! Είναι η βασική αρχή , για να καταλάβετε ότι δεν είστε μόνο σώμα!!! Ο Νούς σας , πού πολλοί τον μπερδεύουν με τον εγκέφαλο, είναι τελείως άλλο πράγμα.
Ο εγκέφαλος είναι το όργανο , θαυμαστό , περίπλοκο ,δυνατό, αλλά ο νούς είναι το απόλυτο θαύμα!!!Αλληλένδετα, ο νούς χρησιμοποιεί τον εγκέφαλο, αλλά ο εγκέφαλος δεν υπακούει πάντα. Φρενάρει από την ανάγκη του για αποδείξεις και «λογική» Τον όρο λογική, τον έβαλα σε εισαγωγικά. Αν αλλάξετε τρόπο σκέψης , και κάνετε άλλη προσέγγιση των καταστάσεων, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε για το τι είδους λογική έχουμε μάθει να αντιλαμβανόμαστε!!
Πχ ( ένα ακραίο παράδειγμα )νομίζουμε, ότι είμαστε όρθιοι, η καθόμαστε στην καρέκλα του σαλονιού μας! Το ερώτημα είναι, που κατοικούμε? Μόνο αν μένουμε στον Βόρειο Πόλο είμαστε όρθιοι!!Σέ όλες τις άλλες περιοχές , είμαστε πλάγια ,η και ανάποδα!! Η δική μας «λογική» όμως έτσι το αντιλαμβάνεται. Έτσι έχουμε μάθει!! Είναι το γνωστό και αυτό που ο εγκέφαλος έχει κατατάξει στις πληροφορίες του!! Αν του «εξηγήσουμε» πολλά θα μπλοκάρει, γιατί δεν έχει πληροφορίες ,αποδείξεις, και κάπου να κατατάξει αυτά που του λέμε. Το δεύτερο πρόβλημα, είναι, ότι δεν μπορούμε εύκολα να τον «ενώσουμε» με τον νού. Μιλάνε «άλλη γλώσσα» μεταξύ τους κι όσο για μας ,είμαστε, σε μια μόνιμη σύγχυση και μην απορείτε καθόλου !
Η γλώσσα που καταλαβαίνει ο νούς και μπορεί να επικοινωνήσει με τον εγκέφαλο, είναι οι εικόνες και τα σύμβολα !Συναισθήματα , σε καμιά περίπτωση λόγια!!! Μουσική, ζωγραφική ,παραστάσεις, και προσποίηση. Καλά διαβάσατε , προσποίηση!!
(Οποιος έχει διαβάσει τα προηγούμενα άρθρα , θα ξέρει. *Ιλλουμινάτι πού έχουν εμμονή με τα σύμβολα ,και τις ιεροτελεστίες , έχουν τον λόγο τους. Τους βοηθάει στο να λάβουν την «παράσταση» σαν αληθινό γεγονός,και ο νούς να το κατατάξει κάπου σαν πληροφορία.Γι αυτό και είναι τόσο σημαντικό για όσους ασχολούνται με θέματα έξω από αυτόν τον στενό «κόσμο»της λογικής!!
Σαν να έχεις μια τηλεόραση ασυντόνιστη , και βαζεις κεραία με δορυφορικό πιάτο ξαφνικά!!! Ο νούς θέλει τον χρόνο του να καταλάβει, και ο εγκέφαλος να μη τρομάξει, από την πληθώρα των πληροφοριών πρέπει σιγά σιγά να ανοίξεις την μεταξύ τους επικοινωνία.
Ένας τρόπος να το καταφέρετε αυτό, είναι η φαντασία!! Κανείς δεν αναρωτήθηκε, γιατί έχουμε τόση πολύ?? Τίποτα άχρηστο σε ένα ανθρώπινο σώμα, και όμως μια φαντασία που δεν χρειάζεται να είναι χωρίς όριο το μέγεθός της??
Η αύρα λοιπόν,είναι γύρω μας, μέσα μας, και σε απόλυτη ταύτιση με τον νού!!! Θα βρεθούνε , κάποιοι από σας, να πουν, «μα τι μας λές? Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γιατί δεν την βλέπω, και πιστεύω μόνο σε ότι βλέπω!!!»
Θα θυμίσω, σε (δικαιολογημένα) σκεπτικιστές, ότι τον αέρα δεν τον βλέπουμε αλλά όταν πυκνώσει η δύναμή του καταστρέφει, πόλεις!!! Την έλξη της Γής, δεν την βλέπουμε, αλλά χωρίς αυτήν , μάλλον η κυκλοφορία μας θα ήταν εναέρια.(στην καλή περίπτωση!!!!) Αυτό που δεν βλέπουμε, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει!!Αυτές οι ενέργειες οι αόρατες , για μας, ανιχνεύονται με πειράματα, παρατηρήσεις ,όργανα(θα έχουμε κι από αυτά) και έτσι ξέρουμε ότι υπάρχουν.
Το ζητούμενο εδώ είναι , να κατανοήσετε ότι δεν είμαστε μόνο σώμα!!! Αλλά η ενέργεια, που υπάρχει μέσα μας, είναι εξαιρετικά ισχυρή! Σκεφτείτε και αυτό!!! Από το μάθημα, της φυσικο-χημείας, του δημοτικού, ξέρουμε ότι η ενέργεια ΔΕΝ χάνεται!!! Αλλάζει, μετατρέπεται, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν εξανεμίζεται και να γίνει

το Μηδέν!! (Αυτό αν το σκεφτείτε ,θα αναρωτηθείτε , η ενέργεια δεν χάνεται , αλλά εμείς βιώνουμε θάνατο(??)
Για να δούμε, πως θα κάνουμε την αύρα μας να «νιώσει» καλά και να μας κάνει το «χατίρι» να ασχοληθεί μαζί μας, (είναι «θυμωμένη» επειδή τόσα χρόνια δεν της δίνουμε σημασία,την αγνοούμε, και την παραμερίσαμε σαν κάτι ανύπαρκτο. Η δυναμή της και η αντίληψή της , είναι απίστευτης ταχύτητας, θεωρεί , «χαζό» τον τρόπο συλλογισμού και της «λογικής»μας.) Πρέπει να βρούμε τον «τόνο « της να την προσκαλέσουμε.
Δεν είναι τόσο δύσκολο, ακούστε κάποια τραγούδια που σαν κάνουν να νιώσετε ότι εστω και χωρίς λόγω σας φέρουν δάκρυα. Όσοι από σας ξέρουν από μουσική, θα καταλάβουν αμέσως σε τι τόνο είναι γραμμένο το κομμάτι !.( ΠΧ Λα μινόρε, η ντο ματζορε, ) Ο τόνος σας, (διαπασών) της αύρας σας θα είναι αυτός, που θα έχουν τα περισσότερα κομμάτια που σας συγκινούν .(Προσοχή!! Όχι αυτά που σας αρέσουν μόνο, αυτά που σε κάνουν, να «νιώθεις» ακόμα και χωρίς να σου θυμίζουν τίποτα)
( Κάποιοι από σας θα το πετύχουν με την πρώτη σε άλλους θα πάρει λίγο χρόνο.) Όταν τα καταφέρετε θα νιώσετε μια γαλήνη πρωτόγνωρη, και ταυτόχρονα μια υπέροχη γεμάτη ενέργεια αίσθηση . Ο ορισμός της λέγεται «Κορυφαία Κατάσταση»και είναι και ο πρώτος μας στόχος!!
Δοκιμάστε τα πειράματα, στείλτε μου , στο fb santora makridi τις παρατηρήσεις σας , την επιτυχία (η αποτυχία σας) θα τα βρούμε όλα!! Πείτε μου προτιμήσεις για θέματα!! Να κουβεντιάσουμε τις απορίες σας (μακάρι να μπορω να απαντήσω!!!!!!)

 
This is timely in colorado considering the pending implementation of a state rubric for evaluating write an essay from https://drwritemyessay.com/ counselor effectiveness, and the fact that far too many of us are burdened with “inappropriate duties” that render us less effective.