ΒΙΒΛΟΣ Κ ΑΛΛΟΚΟΣΜΟΣ 2ον

Βίβλος και αλλόκοσμος μέρος  2ον

 

(Όποιος ιερέας, η δογματικός Χριστιανός διαβάσει αυτό το άρθρο, θα εισηγηθεί τον αφορισμό μου!!σας προειδοποιώ!)

 

Μέσα στην Βίβλο όπως έχουμε αναφέρει και στο προηγούμενο κεφάλαιο , υπάρχουν πολλές εμφανίσεις , από παράξενες οντότητες.

Άν σκεφτούμε ότι ο Νώε ήταν από τους απογόνους του Κάιν, και ο” Ενώχ που περπάτησε μετά του Θεού ” όπως αναφέρει η Βίβλος!!! Να  πάμε στην αναφορά , την σύγχρονη του Νώε.

Γένεσης (κεφ ς΄)

“ειδόντες οι υιοί του Θεού, τας θυγατέρας των ανθρώπων ,ότι ήσαν ωραίαι, έλαβαν είς εαυτούς γυναίκας εκ πασών όσας  έκλεξαν. (4) Κατ΄εκείνας τας μέρας ήσαν οι γίγαντες επί της Γης , και έτι, ύστερον αφού οι υιοί του θεού εισήλθαν στις θυγατέρας των ανθρώπων και ετεκνοποίησαν ,και εκείνοι ήταν άνδρες δυνατοί και ονομαστοί!!!!!

 

Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει και μένα!!! Ποιοί ήταν αυτοί οι γιοί του Θεού??? Ήταν άνδρες , και μπορούσαν να τεκνοποιήσουν.Είχαν σίγουρα σώμα , και μάλιστα με απίθανες ικανότητες εφόσον τα παιδιά που προέκυψαν, ήταν αλλιώτικα από των ανθρώπων .Ημίθεα φυλή.(έχετε ξανακούσει αυτόν τον όρο???)

Κανείς από τους “χαρισματικούς εμπνευσμένους ” δεν σκέφτηκε να το συσχετίσει?? Οι παγκόσμιες “μυθολογίες” που τόσο μοιάζουν μεταξύ τους,ανεξαρτήτως ,στο πόση απόσταση έχουν οι χώρες που περιγράφουν τα ίδια  πρόσωπα με τις ίδιες ιδιότητες, ικανότητες και συμπεριφορές

Τώρα με ποιά  έκανε παιδιά ο Κάιν που έφυγε μόνος του, και πως “μετέθεσε”τον Ενώχ  που δεν βρίσκεται με τους ανθρώπους πλέον .Προσοχή ΔΕΝ λέει οτι ο Ενώχ πέθανε!!!!! Αφήνει ξεκάθαρο ότι τον πήγε αλλού!!!! μέχρι το τέλος των ημερών αυτου του κόσμου. Αυτό δεν το εξηγούν πουθενά!! ας είναι καλά οι “θείοι μεταφραστές” που εξήγησαν τόσο καλά  το σημαντικότερο βιβλίο του κόσμου!!! Εκοψαν έραψαν, όποιος διαβάσει και κάτι άλλα “σοφά μεταφρασμένα” το λιγότερο που θα κάνει, στη καλή περίπτωση θα βάλει τα γέλια.

Γένεσις ( κεφ ιθ)  (λίγο πριν την  καταστροφή των Σοδόμων)

Ηλθον δε (μεταφράζουν) άγγελοι,εις τα Σόδομα το εσπέρας και εκάθητο  ο  Λωτ  στην πύλη των Σοδόμων. Τους είδε ο Λωτ, και τους προσκύνησε, και τους  τους   πρόσφερε το σπίτι του για φιλοξενία . Εκείνοι ήθελαν να κοιμηθούν στην πλατεία της πόλης.O Λωτ όμως τους προτείνει να κοιμηθούν, στο σπίτι του να πλυθούν το πρωί, και γενικά μια φιλοξενία που θα έκανε σε ανθρώπους. Οι κάτοικοι των  Σοδόμων όμως που τους είδαν ,και είδαν την ομορφιά αυτών των “εξωγήινων υπάρξεων”, νέοι ,γέροι, απαίτησαν από τον Λώτ,να τους παραδώσει σε κείνους. (Δεν θα εξετάσουμε εδώ τον λόγο που τους ήθελαν!!!) Η ουσία είναι ότι “αυτοί “δεν ήταν άγγελοι!!!! Οι άγγελοι είναι άυλες μορφές, εμφανίζονται επιλεκτικά. Μπορεί να τους δεί κάποιος , και να μη τους δει ο διπλανός τους!

Ο Σαμσών!! τι είδους πλάσμα ήταν? “αν μου ξυρίσεις  τους πλόκαμους(??!! πλοκάμια??) της κεφαλής μου,λέει , στην Δαλιδά, θα γίνω είς (ενας) εκ των ανθρώπων. Δηλαδή δεν ήταν άνθρωπος!!πώς αλλιώς να το πεί?? (εκτός αυτού ο Σαμσών πριν τη Δαλιδά είχε και άλλη σύζυγο!!!Είχε λοιπόν όλες τις ανθρώπινες ιδιότητες,και κάτι παραπάνω γιατί δεν ήταν ανθρωπος απλά έμοιαζε εξωτερικά).

ΙΩΒ (κεφ α’) στοίχος 6

”  Εκείνη την μέρα  ήρθαν οι γιοι του Θεού, απέναντι στον Θεό ,ήρθε και ο Σατανάς!!!!!!!”. Και ο Θεός τον ρωτάει “από που έρχεσαι?”(!!!!!!)

Εμείς νομίζουμε ότι αυτοί οι δύο μεταξύ τους ,  είναι εχθροί!!!!!πως τολμάει ο Σατανάς και πάει να τον συναντήσει ?  είναι το ένα θέμα, και ποιοί είναι πάλι οι γιοί του Θεού ,το άλλο!!! Για δυό λόγους ο Σατανάς θα τολμούσε  να τον συναντήσει!! Ο πρώτος (που μάλλον δεν υφίσταται ) ότι τον θεωρεί αδύναμο,και δεν κινδυνεύει να τον αφανίσει , και ο δεύτερος, ότι τον θεωρεί πολύ καλό και αγαθό για να κάνει κακό σε κάποιο δημιούργημα Του!!!

Ο Γιός του Θεού δεν ήταν ένας? Αναφέρει διαρκώς οντότητες που είναι γιοί Του!!!

Στον ψαλμό ρδ’

Αναφέρει  την πλάση του κόσμου μας αλλά και τους άυλους αγγέλους σαν πνεύματα  και κάποιους “λειτουργούς”Του ότι τους έφτιαξε ” σαν φλόγα!! Με φωτεινά σώματα!!  (αυτά δεν τα λέω εγώ !!τα γράφει η Αγία Γραφή !!!και οι μεταφραστές της!!)

Ο ψαλμός πβ’

Αναφέρει

Ο  Θεός πήγε στην σύναξη των θεών!!! και τους έκρινε !!!!

Τους είπε θα σας κρίνω τον κάθε ένα με τις πράξεις του!!! Ποιούς???

Δεν υπάρχουν άλλοι θεοί  , εκτός από Μένα μας λέει στις 10 εντολές!!!

Στον ίδιο ψαλμό παρακάτω (6) Τους λέει “είστε όλοι θεοί και γιοί του Υψίστου”(ο ίδιος ο Κύριος τους το λέει!!!!)

ψαλμός (πς’ 8)

Δεν είναι κανείς ομοιός σου,μεταξύ των θεών!!!

Αν μέχρι τώρα δεν μπερδευτήκατε  δεν ξέρω τι άλλο να πω!!!

Μιλάει ξεκάθαρα για κάποιο άλλο άγνωστο είδος  όντων ,που δεν έχει άλλες ομοιότητες με μας εκτός από την εμφάνιση. Σε πάρα πολλά σημεία  δείχνει ότι το άγνωστο αυτό είδος ,μπορεί και επεμβαίνει στην ζωή, την ιστορία ,και στον κόσμο μας. Γιατί δεν μας λένε τίποτα γιαυτό το είδος?? Γιατί αποκρύπτουν την ύπαρξή του? Δεν είναι  θεοί ,δεν είναι δαίμονες, δεν είναι άγγελοι!! Ποιοί είναι??

Γιατί τους μεταφράζουν  σε όλη την Γραφή κάθε φορά αλλιώς?

Τι είναι αυτό που εμείς οι πολλοί δεν πρέπει να μάθουμε γι αυτούς??

Τι εννοεί ο Ιησούς  όταν λέει στο κατά Ματθαίον ευαγγέλιο στους Σαδδουκαίους?

(‘Οταν  τον  ρώτησαν,) αν 7 αδελφοί παντρευτούν την ίδια γυναίκα  διαδοχικά , ο ένας μετά το θάνατο του άλλου, στην βασιλεία του Θεού , τίνος γυναίκα θα είναι?

Εκείνος τους είπε ότι στη βασιλεία του Κυρίου, δεν θα παντρεύονται οι άνθρωποι γιατί θα τους δωθούν σώματα  “αστρικά”(!!!!)

Στο κατά Ιωάννη  τους λέει ότι δεν μπορούν να το ακολουθήσουν έκει που πάει, “γιατί είστε τους ,λέει, από αυτόν το κόσμο τον κάτω!!!!! Εγώ ,τους λέει, δεν είμαι του κόσμου τούτου”(!!!!!)

Τελικά διαβάζουμε κείμενα που αν τα προσέξουμε δεν βγάζουν νόημα, (η βγάζουν πολύ μεγάλο!!!!) και βλέπουμε ότι αν βρούμε πιο αυθεντικά κείμενα ότι είμαστε χαμένοι στη μετάφραση!!!!!!!!!!

Η μετάφραση, (καθαρά επιλεκτική κατά την γνώμη μου, εξυπηρετεί ορισμένους και μόνο.)

Κατά μια κάρτα των Ιλλουμινάτι με τίτλο” ξαναγράφουμε την ιστορία”. (και διαστρεβλώνουμε τα πάντα!!) Γιατί άν η Αγία Γραφή είναι  το παλαιότερο, και το πιο αληθινό βιβλίο της ιστορίας στην ανθρωπότητα , είναι το πρώτο που θα προσπαθούσαν να καταστρέψουν!!(δεν μπορούν απόλυτα , αλλά πέτυχαν αρκετά, ώστε να το θεωρούμε “άτοπο  παραμύθι εποχής” για  εμάς τους “λογικούς, έξυπνους, τεχνολόγους, ρεαλιστές, φιλοσοφημένους  ,κλπ”

Αν το διαβάσουμε όμως όπως μας δόθηκε, θα καταλάβουμε, ότι ο Θεός δεν μας εγκατέλειψε!!!(αυτό το μήνυμα θέλουν να μας περάσουν!!ότι δεν τον ενδιαφέρει  καθόλου για μας!!)

‘Ηρθαν πολλές φορές  “τα παιδιά του” να μας μορφώσουν !! Κανένα  όμως δεν πέτυχε αυτό που πέτυχε ο Ιησούς , και ναι, αυτός ήταν ο μόνος που γεννήθηκε  από ανθρώπινο γένος! (κατά ένα μέρος τουλάχιστον!!)

Αν σκεφτούμε, ότι η Παναγία γεννήθηκε από  ηλικιωμένη, χωρίς ανθρώπινο πατέρα .Κατα το ήμιση άνθρωπος  λοιπόν η Μαρία. Το μόνο ποσοστό που μένει για τον Ιησού ,ανθρώπινο, το πήρε μόνο στην εμφάνιση.

Οι εμφανίσεις   Θεών σε “παλιές θρησκείες” και σε  “μυθολογίες” , δεν είναι τόσο άσχετες μεταξύ τους. Αν δεν υπάρχει όμως συνδετικός κρίκος με την αληθινή θρησκεία,  την ιστορία, αν δείχνει ότι δεν έχει επιστημονική υπόσταση,μοιάζει ανόητο.

Από τις δυο-τρείς εκδοχές, που το μυαλό  και η καρδιά μας , το “ξέρει” ότι είναι αλήθεια, δεν μπορεί να το καταγράψει σαν αλήθεια, χωρίς απόδειξη.

Δυστυχώς, πολύ  σωστά το είπε ο  Ιησούς , είμαστε πλάσματα του κόσμου τούτου!! θέλουμε αποδείξεις,και κάτι να “πιαστούμε”,(όσοι από μας ψάχνουν, τουλάχιστον,) και που ξέρετε ,ίσως, να καταφέρουμε στο τέλος  να πιστέψουμε. Είναι αποδεδειγμένο  ότι αν αποκλείσεις , κάθε άλλο αυτό που μένει είναι η αλήθεια. Ισως  καταφέρουμε να πλησιάσουμε ,και μπορεί να γίνει και το άλλο που αναφέρει αυτό το Βιβλίο . Αυτό που ζητάμε να μας δωθεί.Γιατί κάποια θέση θα υπάρχει και για μας , αν είναι τόσο καλός που δεν πείραξε τον “ακατανόμαστο” και μας ανέχεται  με τόσα που λέμε και κάνουμε!

 

 Is it a simple essay or a more complex term paper that you seek help with? We offer writers in every subject field, including Humanities, Science, Nursing, Technology, Nursing, Business and Management, Education, and many others. Writing a new essay from scratch and then proofreading it is all a part of the service package on our website. It also includes a free revision period, timely delivery, APA/MLA in-text citation format management, and 24/7 Support chat. Don’t lose time trying to put up an essay when you lack the time or the level of motivation is too low to produce an acceptable study. Better buy essay aid at once to ensure a top score after submitting your assignment with . Even if you forget about one of your essays and then wake up late at night, frightened by a thought that you need to submit it tomorrow, relax and visit our site. Our service and Customer Support team work 24/7.