Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ποιός ήταν ο Μ.Αλέξανδρος? Άλλοι τον θεωρούν ΄τον “Ηρωα”!!Αλλοι τον θεωρούν “Σφαγέα”!Είναι βέβαιο ότι κάποιος σαν αυτόν είναι μοναδικός!
Ο στρατός του δεν νικήθηκε ποτέ!! Σίγουρα είναι ιστορικό πρόσωπο με γεγονότα που κατέγραψαν οι καλύτεροι για την εποχή τους ιστορικοί.Και δεν αμφισβητούνται οι καταγραφές τους!

Ηταν πράγματι το έργο του , το να κατακτήσει όσες χώρες μπορούσε?(μετά την έρευνα που έκανα έχω μεγάλες αμφιβολίες για αυτό!!!) Η ήταν κάτι πολύ πιο μεγάλο κάτι που κανείς μας ,ακόμα και τώρα όσες αποδείξεις και να δει ,θα δυσκολευτεί πολύ να το “χωνέψει”.

Γεννήθηκε στην Πέλλα της Μακεδονίας το 3 56 (πχ) τον Ιούλιο.  Πέθανε το 323 (πχ) σε ηλικία 32 ετών και 11 μηνων!!

Πατέρας του ο Φίλιππος Β” και μητέρα του Η πριγκίπισσα   της Ηπείρου  Ολυμπιάδα.  Αυτό που δεν ξέρουν οι πολλοί είναι ότι σαν παιδί είχε αρρωστήσει πολύ σοβαρά, και κινδύνευσε να πεθάνει!!! Οταν συνήλθε (,ως εκ θαύματος απέφυγε τον θάνατο ,) και στην πορεία έγινε αυτός που ξέρουμε όλοι.Πέθανε δε , από κάποια αιτία ,την οποία αν το ψάξετε λίγο θα καταλάβετε , ότι κανείς δε ξέρει, από τι!!!

Ο Αλέξανδρος δεν ήταν ένας πρίγκιπας που έτυχε να γίνει βασιλιάς. Ηταν  Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ  που γνώρισε ποτέ ο κόσμος!!!!Ο Χίτλερ, εφάρμοσε την έννοια του “κεραυνοβόλου πολέμου”αιώνες μετά!(Bliezkrieg ονομάστηκε η στρατηγική που εφάρμοσαν οι ανώτεροι αξιωματικοί του και βασιζόταν στο πεσμένο ηθικό του αντιπάλου,καταφέροντας  καίρια  πλήγματα  και ο αιφνιδιασμός ήταν το μεγαλύτερο προτέρημα) Εκείνο που ήταν σίγουρο,είναι  ότι ο Αλέξανδρος ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του.

Η μητέρα του  η Ολυμπιάδα ήταν πολύ αινιγματική προσωπικότητα.Είχε διαδώσει ότι ο Δίας την είχε αφήσει έγκυο, μεταμορφωμένος σε φίδι!! Λάμβανε μέρος σε πολλά από τα μυστήρια της αρχαίας Ελλάδας.Η γυναίκα αυτή  ήταν πολύ ιδιαίτερη,και είναι βέβαιο ότι είχε επιρροή στον νεαρό πρίγκιπα. Ο Αλέξανδρος γοητεύτηκε από το γεγονός ότι ίσως να ήταν γιος θεού.

Το θέμα δεν είναι το τι νόμιζε, το θέμα είναι το τι ήταν πραγματικά!!!

Γιατί τον αναφέρει το κοράνι???Γιατί ένα θρησκευτικό κείμενο, άλλης καταγωγής, (Βίβλος!!) από την αρχαία Ελληνική θρησκεία  αναφέρεται στον ¨Ελληνα , Μακεδόνα βασιλέα, που θα ισοπεδώσει την Βαβυλώνα?( όπως είπε ο άγγελος στον προφήτη  Δανηήλ, για να προειδοποιήσει τον Ναβουγοδονόσσορα, σε περίπτωση που δεν γκρέμιζε το ιερό του Βαάλ)

Αν δε γνωρίζουμε λοιπόν άλλον ,μιλάει για τον Μ. Αλέξανδρο!!!θα σκεφτεί κάποιος ότι είναι λίγο περίεργο, να ασχολούνται θρησκείες , και ιστορίες μαζί του άλλων λαών, και εμείς  να μην έχουμε καμιά ουσιαστική ενημέρωση για το τι πραγματικά πήγε να κάνει τόσο μακριά από την Ελλάδα.

Στα μόνα κείμενα, που ασχολούνται με την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου με διαφορετική ματιά ,είναι τα κείμενα του Καλλισθένη.Εκεί αναφέρει γεγονότα, για άλλους υπερβολικά,ασυνάρτητα, η ψεύτικα(!?)Το θέμα είναι ότι η φυλλάδα του Μ. Αλεξάνδρου (όπως ονομάζετε) και οι χάρτες που αποτυπώθηκαν με όποιο τρόπο είναι απολύτως σωστοί!!!Αυτό το μέρος του χάρτη που σώζεται δείχνει την Ανταρκική χωρίς πάγους και ακριβώς όπως θα την έβλεπε ό δορυφόρος τώρα!Αναφέρει παράξενους τόπους και λαούς.Οτι αντιμετώπισαν τερατόμορφους ανθρώπους,κυνό-μορφους,γίγαντες,με πολλά χέρια,κένταυρους και μάλιστα δίνει και την τοποθεσία με σκίτσα στα μέρη που βρήκαν τον κάθε λαό !!ο βασιλιάς Πώρος,(στις Ινδίες) περιγράφεται σαν γίγαντας(πιο ψηλός και από το άλογό του!) και όχι μόνο από τον Καλλισθένη!Γιατί λοιπόν τα κείμενα του, επιλεκτικά παραμερίζονται?

Σύμφωνα με τα δικά του γραπτά,πήγαν “στην άκρη του κόσμου”εκεί που “ο ήλιος, φαινόταν μόνο για λίγο το πρωί”.Μέχρι ως ότου να φτάσουν εκεί, έδωσαν μάχη με φυλές τερατόμορφων πλασμάτων που έμοιαζαν σε κάποια σημεία, με ανθρώπους.Κάποιους τους έκλεισαν σε βαθιά σημεία στην Γη, κάποιους στο “Ακατανόμαστο βουνό”.

(Το βουνό Κ2 στην Κίνα ακόμα έτσι λέγεται.Ο Πύρρι Ρέις, βασίστηκε στην “φυλλάδα του Μ. Αλεξάνδρου”ήταν Τούρκος ναύαρχος και σίγουρα καθόλου τρελός!!Ο Καναδός αξιωματούχος,πριν λίγο καιρό,μας είπε ότι “εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας ,άλλοι μας μοιάζουν, και άλλοι είναι αλλιώτικοι(!!!!)και υπάρχουν πάνω από 70 φυλές από αυτούς στη Γη!!)

Τι αποστολή τελικά είχε ο Μ.Αλέξανδρος???Να πολεμήσει τα “μιαρά γένη” της Βίβλου??για αυτό το λόγο, τον αναφέρει η Βίβλος?Μέχρι που έφτασε?Στους πόλους μόνο ο Ήλιος, ανατέλλει για λίγο!!αν δεν έφτασε εκεί πως είχε στην κατοχή του τον χάρτη που αποτυπώνει την Ανταρκική?

(Ας μη ξεχνάμε ότι τελευταία το ενδιαφέρον των μεγάλων δυνάμεων είναι πολύ μεγάλο για την συγκεκριμένη ήπειρο!!όσοι διαβάσατε το άρθρο για τους Βριλλ θα ξέρετε και το ενδιαφέρον που είχε η χιτλερική Γερμανία γι αυτόν , το τόπο!!
Τι “ρατσες εξωγήινων” μας λέει ο Καναδός υπουργός?και δεν είναι ο μόνος!!Ο πρώην Ρώσος πρόεδρος Κορμπατσώφ το συζητούσε με τον Αμερικανό τότε πρόεδρο Ρήγκαν!!δεν τα λέω εγώ υπάρχουν βίντεο και καταγραφές).
Γιατί δεν πρέπει να ξέρουμε και μας τα βγάζουν λίγα-λίγα?? Τι έπαθαν όλοι οι “εξωγήινοι” και μαζεύτηκαν όλες οι φυλές του σύμπαντος στο μικρό γαλάζιο μας πλανήτη??)

Με όλα αυτά που βρήκα,(και δεν θα τα πω όλα!!γιατί δεν θα τα πιστέψετε, γιατί πολλά μοιάζουν ανυπόστατα ,αλλά όταν διασταυρώνονται,αρχίζω να χάνω το δικό μου μυαλό!!και δεν είμαι λιγότερο μπερδεμένη από σας.Αναρωτιέμαι….τι από αυτά είναι “μύθοι”? Η μυθολογία είναι “παραμύθι”τελικά??Τα “μυθικά”πλάσματα είναι γέννα ζωηρής φαντασίας? Η σημερινοί “εξωγήινοι” είναι οι “παλαιοί θεοί”??Οι βρυκόλακες και οι λυκάνθρωποι,είναι θρύλοι και παραδόσεις?? Τα 72 “μιερά γένη” της Βίβλου είναι ψεύτικα?

Ο Μ.Αλέξανδρος είχε πράγματι μια αποστολή ? Μήπως τελικά, έκανε κάτι παραπάνω από όσα νομίζουμε?Αν ναι? αναρωτιέμαι πόσα του χρωστάμε?

Another important thing to note when you purchase custom essay online is that you should not choose one by price. In some cases, cheap paper might mean not original work. Our advice here: check custom essays for plagiarism. And do it before you pass the essay to your teacher. No matter how much you trust a particular website, make the check and read the essay. You need to know its content in case the teacher asks questions with . If quizlets experience, discuss the paper’s details, and find out any important information. Also, you can ask for a free preview of your paper entirely for free.